Sider

fredag den 8. januar 2016

Nyt år

Så er tiden endnu engang fløjet afsted. Der er sket så meget omkring julen, vi har haft travlt, og vi har nydt mange stunder.
Jeg begyndte at arbejde på KBA, Viborg til december igen. Samme stilling som før, samme sted som før. Et vikariat på 3 måneder, dog håber jeg, at det måske kan forlænges, når vi kommer til forår. Men lad os nu se. Alt er hele tiden uvist inden for faget og sikkert også det offentlige sundhedsvæsen :)

Julen holdt vi herhjemme for første gang. Bare os 4. Det var en fantastisk dejlig aften, hvor der bare var god ro på, og vi kunne hygge med hinanden i fuld opmærksomhed. Det var skønt at opleve, hvordan pigerne bare sugede til sig af alle indtrykkene. Det var i den grad en succes!
Nytårsaften holdt vi i Ølholm hos et par gode venner, vi kender fra Horsens. De har netop købt hus i Ølholm, så der var god plads til os alle, vi overnattede også ind i det nye år.
I tirsdags tog vi afsked med vores lille niece, Emilie. Hendes liv begyndte og endte alt for tidligt lige før nytår. Vi forstår ikke meningen med Emilies korte liv, og det fylder rigtig meget hos os. Det fylder specielt meget i vores tanker, fordi vi selv venter vores tredje barn. Det sætter sådan en masse tanker i gang. I dag var vi til scanning og så de første billeder af vores lille baby. Det var rigtig dejligt at se det lille væsen og høre, at alt er ganske som det skal være.

Ingen kommentarer: