Sider

mandag den 11. juli 2016

Sommerferie

Så har vi holdt første etape af vores sommerferie. Det har været rigtig dejligt, men man kan vel altid bruge lige lidt mere ferie :)
Tirsdag til søndag i uge 26 var vi på familieretræte og Ordet&Israels sommerstævne i Fjellerup. Det var som sædvanligt rigtig godt! Vi nød først et par dage på familieretræten, hvor der bare var ro på og vi kunne hygge sammen. Vi var blandet nede at fange krabber ved stranden, og selvfølgelig skulle vi også en tur forbi Fjellerup Vaffelbageri. Desværre viste vejret sig ikke fra sin allerbedste side, men pigerne nød bare at kunne få gummistøvler på og så ellers bare være på camping. Simon lavede teknik på sommerstævnet, så der var lidt arbejde til ham. Vi piger hyggede os med gode børnemøder og ellers bare lege med de andre børn og hygge os sammen.

Mandag i uge 27 pakkede vi så campingvognen igen for at tage en arbejdsuge i huset nede i Tørring. Vi sov i campingvognen og ellers arbejdede vi i huset. Fjernvarmen havde åbenbart tænkt sig at skulle grave vores indkørsel op, så vi satte campingvognen i naboens indkørsel. Så kommer man da sine nye naboer ved! Men heldigvis er han så flink og rar, og det var en kæmpe hjælp at måtte campere lige ved siden af.
Vi fik besøg af nogle fantastisk gode arbejdere i løbet af ugen, og der blev i den grad arbejdet igennem! Vi er så taknemmelige for at have sådan nogle dejlige mennesker, der vil sætte tid af til at hjælpe os med projekterne i huset. Vi fik væltet en væg, lavet el, muret overlæggere, genetableret tag, muret vægge op til værelser, fjernet en dam i haven plus en masse andet. Det er en skøn følelse at kunne begynde at se, hvordan det ender med at blive, og vi tror, det nok skal blive dejligt. Vi glæder os hvertfald allerede til at flytte derned!


Pigerne var super gode til at gå rundt i alt roderiet og hyggede sig med at hjælpe til, hvor de kunne, og ellers havde de noget legetøj med. Det var også en stor hjælp, der kom gæster, der ville være med at lege med dem og hygge om dem. Selvfølgelig lavede vi også et par ture i løbet af ugen, så der skete lidt andet for pigerne. Tirsdag var vi piger på tøsetur til Vejle sammen med bedstemor, onsdag besøgte vi oldemor i Kolding også sammen med bedstemor, og torsdag var vi piger oppe at besøge den børnehave, som pigerne skal gå i, når vi flytter til Tørring. Vi kørte hjem lørdag formiddag, og der var vi alle sammen også godt brugte. Vi var godt brugte oven på sådan en arbejdsuge, og vi havde også været afsted i næsten to uger. Så det var skønt at komme hjem. Det var også tydeligt at mærke på pigerne, at de nød at komme hjem. De strøg ind og begyndte at lege med deres legetøj.


Søndag fejrede vi fødselsdag for Clara og fætter Asger i Århus. Clara havde glædet sig meget til at fejre fødselsdag, og hun var vældig spændt på det. Det er sjovt at opleve, hvordan hun mere og mere glæder sig og kan forholde sig til sådan en begivenhed. Vi tæller hvertfald ned hver dag. Det er jo også stort at blive 5 år :)

Ingen kommentarer: