Sider

lørdag den 23. juli 2016

Asta

I tirsdags kom vores lille Asta til verden. Vi havde efterhånden ventet længe på hende - specielt pigerne - og nu kom hun endelig ud til os. Vi havde været til vægtscanning på sygehuset om mandagen, hvor de skønnede hende ret stor samtidigt med, at de fandt ud af, hun lå forkert inde i maven og ikke stod med hovedet ned i bækkenet, som hun skulle. De anbefalede et planlagt kejsersnit, og tirsdag formiddag fik vi tid.
Det var en noget anderledes fødsel denne gang med sådan et kejsersnit, men vi er nu glade for, at vi valgte det, når det var under de pågældende omstændigheder. Asta var hurtigt ude, og efter kortvarigt at have været oppe hos os, tog jordemoderen hende med ind ved siden af, fordi hun havde lidt uregelmæssigt vejrtrækning og havde brug for lidt ilt. Børnelægerne kom også lige og tilså hende, men hun var hurtigt god igen. Hun var dog ikke helt så stor, som de havde skønnet hende på vægtscanningen dagen før, men god basse var hun stadig. En vægt på 4280g og længde på 53cm. Efterfølgende var vi indlagt 2 dage på patienthotellet. Det var rart lige at have mulighed for at komme sig lidt ovenpå kejsersnittet.
Torsdag eftermiddag kom vi så hjem igen, og Clara og Martha kom også hjem fra deres ferie hos farmor og farfar. De er helt klart nogle stolte storesøstre! De holder hele tiden øje med Asta i liften, og de er meget optaget af hende. De vil så gerne holde hende og nusse og ae hende, og det kan være helt svært at forstå, at hun bare sådan sover en masse.



Ingen kommentarer: