Sider

onsdag den 23. november 2016

Indskrivning på skolen, sutter og grød

I dag er Clara blevet indskrevet på skolen her i Tørring. Hun var så spændt på at skulle afsted, og hun skulle have det helt rigtige tøj på og spænder i håret i dag. Hun havde også snakket med sine venner om det i børnehaven, så de var alle spændte. Vi mødte dem også oppe på skolen, så var det hele ikke helt så farligt. Det er utroligt at tænke på, at Clara allerede er så stor, at det hedder skole lige om lidt. Det har hendes forældre svært ved at forstå...
Martha smed i dag sine sutter i skraldespanden, så nu er tiden med sutter ovre for hende. I går da hun skulle puttes, opdagede vi, at der var bidt hul i nogle af sutterne, så de måtte i skraldespanden. I morges da vi så stod op, fortalte hun, at hun var for stor til at bruge sutter nu, og så smed hun sutten i skraldespanden. Det er rart, at hun selv siger til, når hun er klar, men vi er dog lidt spændte på, hvordan de kommende dage går. Hun spurgte efter sutten til aften, men hun kunne godt forstå, at hun jo havde smidt dem i skraldespanden, og så fik hun bare en ekstra bamse at putte med.
I fredags var vi oppe at tage imod julemanden, der kom og tændte julebelysningen i byen. Det var en noget kold og våd oplevelse, og det var skønt at kunne tage hjem til et vennepar og spise aftensmad hos dem bagefter. Og børnene legede bare så skønt sammen!
Lørdag arbejdede Simon og de to store piger i haven. Pigerne fik hver deres grensaks, og så måtte man ellers gerne klippe grene og andet spændende. De fik også lavet sig en hule ud af overskydende grene fra de fældede træer, så de hyggede sig vældigt. Til eftermiddag og aften fik vi besøg af familien fra Grauballe. Det var hyggeligt også at vise dem vores hus.
Asta er begyndt at smage på lidt grød. Hun er ikke den helt store fan af det endnu - nok mest konsistensen, men hun vil gerne smage på det og er egentlig også dygtig til at finde ud af, at det skal synkes. Vi arbejder lidt videre med det...

Ingen kommentarer: