Sider

mandag den 14. november 2016

Så kom der sne!

Så kom der sne til Tørring, og det er så hyggeligt. Martha og Clara kan nogle gange godt være lidt svære at få op om morgenen eller være noget morgensure, men jeg skal love for, deres humør blev vældigt den morgen, vi kunne rulle gardinerne op og se sne udenfor. Aldrig har jeg oplevet dem være så hurtige til at komme ud af døren :) Og så er det jo skønt, at vi skal gå op til børnehaven. Nogle morgener har det dog sneet så meget, at det har taget lidt længere tid at gå op i børnehaven. Men vi nyder sneen, og pigerne er så gode til at bruge deres fantasi og lege i det og gå på jagt efter ulvespor :)

 Hvordan kom jeg her ind under?

Weekenden har været stille og roligt. Vi har haft besøg af venner hernede fredag til aftensmad og igen søndag til eftermiddagskaffe. Det er skønt, at vi nu bor så tæt på hinanden, og at vi bare kan være på korte og spontane besøg hos hinanden. Børnene elsker at lege sammen, og det er skønt at sige til dem, at de bare kan lege videre igen dagen efter i børnehaven.
Lørdag fik vi ordnet forskellige praktiske ting, og vi får efterhånden flere og flere ting ordnet og på plads her i huset. Det går ikke så hurtigt i hverdagene, men så når vi lidt i weekenderne. Vi nyder bare i fulde drag at bo her! Til aftensmad fik vi forsinket Mortens and. Martha fik i den grad smag for and, mens Clara var mere til de brune kartofler. Så er vi klar til at spise and og brune kartofler igen juleaften :)
Morgensol på engen

Ingen kommentarer: