Sider

mandag den 23. januar 2017

Arbejdsweekend

Weekenden har stået på fysisk arbejde! Vi skulle have brækket gulvet op, der var tilbage fra den udestue, vi fjernede, da vi satte huset i stand. Far var så sød at komme fredag formiddag og efter et rundstykke og en kop kaffe, gik vi i gang med banke op og læsse trailer med brokker. Simon kom hjem fra skole til middag og fortsatte arbejdet. Det tog hele fredag og lørdag til hen på eftermiddagen. Og nu er det sådan en skøn følelse, at det er væk!
Clara har været på weekend hjemme hos farmor og farfar. De skulle have besøg af Simons kusine, Ida, der er et halvt år ældre end Clara, hele weekenden. Clara havde set meget frem til at skulle på weekend, og det kunne snart heller ikke gå hurtigt nok med at komme til Løsning fredag. Hun kom hjem søndag til frokost og havde haft en super skøn weekend! Hun var også godt træt til aften... :)
Lørdag tog Martha og jeg på en lille tøsetur til Vejle, mens Simon og far arbejdede. Så skulle vi ikke være hjemme i larmen.

mandag den 16. januar 2017

Ny hverdag

Vi nyder, at hverdagen er anderledes for tiden, fordi Simon går i skole. Han tager senere afsted om morgenen og er tidligere hjemme om eftermiddagen. Det er skønt! Det gør også, at Simon kan aflevere eller hente i børnehaven, og det nyder både de, Simon og jeg. Pigerne elsker at komme tidligere op i børnehaven, så de kan spise morgenmad deroppe og have lidt ro på, inden der begynder at komme mange børn. Simon nyder at kunne være lidt mere en del af hverdagen herhjemme og komme til at kende børnehaven lidt bedre, og jeg nyder, at jeg ikke altid skal ordne det hele om morgenen og ud at gå for at aflevere.
Lørdag var Simon i Århus for at hjælpe Maria og Martin med at brække gulv op. Imens tog vi piger til Aulum og besøgte bedstemor og bedstefar. Det var en rigtig hyggelig dag, og vi nød bare at slappe af, hygge os og lege. Og så var der sne i Aulum! Heldigvis begyndte det at sne senere på dagen, så der lå også noget i Tørring, da vi kom hjem.
Søndag blev vi budt på varm kakao og kanelsnegle på Skærven i Løsning. Det var så flot vejr med sne, høj solskin og frostgrader, og det var hyggeligt sådan at nyde eftermiddagskaffen uden for. Og kælkene skulle da også prøves i det fine sne.

mandag den 9. januar 2017

Skøn juleferie

Vi har haft os en dejlig lang og skøn juleferie! Vi har virkelig nydt at have så meget tid sammen og bare holde ferie.
Juleaften holdt vi herhjemme bare os 5. Det var dejlig roligt, og pigerne var meget spændte. Specielt Clara var næsten ikke til at holde på, fordi det hele bare var så spændende. De blev beriget med en masse gode gaver, der flittigt er blevet leget med siden!

I juledagene har vi både været en tur i Løsning og i Aulum. Det er altid så dejligt at besøge de bedsteforældre, og pigerne nyder det i fulde drag. Specielt moster Berit fik sig en særlig plads i Marthas hjerte denne gang :) D. 27/12 var vi til begravelse ved en tidligere IMU-kammerat fra Horsens. Han blev dræbt i en trafikulykke kort før jul. Det virker så meningsløst, og man forstår ikke, at han netop skulle dø, når føreren i den anden bil både var påvirket af alkohol og kokain. Og hvor synes man, det er helt forkert, når forældre skal begrave deres barn. Det var et trist farvel.
Nytåraften fejrede vi her på Olgavej sammen med Kim og Henrikka og deres to drenge. Det var skønt at se, hvordan børnene hyggede sig med hinanden, og Clara og Benjamin fangede hurtigt med med at være uden for og fyre af. Clara forstod i år, hvad det nytårsaften rigtig går ud på, og hun var meget spændt på det hele. Hun var også ovre at lave løjer hos vores søde nabo, hvor hun lagde knaldperler på trappen, så det ville sige bang, når han gik derpå. Åh ja :)
Vi har også fået ordnet lidt af hvert i haven i ferien. Vi havde to dage, hvor i fik tændt motorsaven, og så kan man jo hurtigt få skåret nogle buske ned og fældet et par træer. Det begynder at lysne godt op i haven.
Og så er hverdagen ellers startet igen. Det er lidt hårdt at komme op om morgenen, og det tager lige lidt tid at komme rigtigt i gang. Simon har lige haft en enkelt uge på Grundfos og er så startet på skoleforløb i dag. Det skal han de næste ugers tid.