Sider

mandag den 16. januar 2017

Ny hverdag

Vi nyder, at hverdagen er anderledes for tiden, fordi Simon går i skole. Han tager senere afsted om morgenen og er tidligere hjemme om eftermiddagen. Det er skønt! Det gør også, at Simon kan aflevere eller hente i børnehaven, og det nyder både de, Simon og jeg. Pigerne elsker at komme tidligere op i børnehaven, så de kan spise morgenmad deroppe og have lidt ro på, inden der begynder at komme mange børn. Simon nyder at kunne være lidt mere en del af hverdagen herhjemme og komme til at kende børnehaven lidt bedre, og jeg nyder, at jeg ikke altid skal ordne det hele om morgenen og ud at gå for at aflevere.
Lørdag var Simon i Århus for at hjælpe Maria og Martin med at brække gulv op. Imens tog vi piger til Aulum og besøgte bedstemor og bedstefar. Det var en rigtig hyggelig dag, og vi nød bare at slappe af, hygge os og lege. Og så var der sne i Aulum! Heldigvis begyndte det at sne senere på dagen, så der lå også noget i Tørring, da vi kom hjem.
Søndag blev vi budt på varm kakao og kanelsnegle på Skærven i Løsning. Det var så flot vejr med sne, høj solskin og frostgrader, og det var hyggeligt sådan at nyde eftermiddagskaffen uden for. Og kælkene skulle da også prøves i det fine sne.

Ingen kommentarer: