Sider

onsdag den 15. marts 2017

Ny hverdag

De sidste par uger er fløjet afsted! Hverdagen fik en ny rutine, idet jeg startede på arbejde. Nu er det Simon, der er hjemme og tage sig af pigerne og huset, mens jeg er væk meget af dagen. Pigerne nyder vist, at det er lidt anderledes, fordi far afleverer og henter i børnehave, og jeg nyder at komme ud og lave noget andet og mere spændende og udfordrende. Simon får ordnet lidt af hvert herhjemme, specielt haven har han arbejdet i. Nu er vi også snart klar til at få legehus og lagt terrasse.

Der holdes kaffepause fra havearbejdet

Jeg nyder at være startet på arbejde! Det er søde kolleger, spændende arbejde og et dejligt sygehus at være på. Det er skønt at komme ud og lave det, man godt kan lide. Men hvor bruger man meget energi på at starte et nyt sted. Sengen kalder tidligt om aftenen :)
Asta er startet på indkøring i dagpleje fra d. 1/3. Det er meget spændende med alt det nye. Hun oplever, men hun har dog også fundet ud af, hvad der skal ske om morgenen, når man skal aflevere hende. Heldigvis er hun kun ked af det kort tid, og så er det ellers ovre igen. Men hun skal jo også vænne sig til en anden hverdag - både med Simon byttet ud med mors rolle og så en ny dagplejemor.
I dag har hun fået feber i løbet af dagen. så vi må se, om det fortsætter.
Clara tæller ned. hvor mange dage hun har tilbage i børnehaven. Hun er har fået sig en skoletaske og penalhus og er bare SÅ klar til at starte i skole til april! Det er skønt at se, at så stolt hun er over det hele, og forældrene synes da også. det bliver temmelig spændende sådan at få et skolebarn :)

Ingen kommentarer: