Sider

søndag den 13. august 2017

Legoland

En skøn weekend er ovre!
Fredag var Simon oppe at hjælpe et vennepar med at køre sand ind i stue og køkken/alrum, og vi piger stødte til, efterhånden som vi fik fri. Det var skønt at kunne give en hånd med, og pigerne elskede at lege med deres venner igen. Vi har jo ikke set så meget til nogen, mens vi har haft børnesår.
Lørdag tog vi i Legoland. Vi havde tænkt at skulle det engang i sommerferien, så det var vist ved at være oppe over. Det var våd fornøjelse til at starte med, men pigerne tog det ganske fint, og i løbet af dagen klarede det op, og vi blev tørre igen. Det var skønt at se, hvordan Martha bare skulle ud at opleve, se og prøve det hele. Og lidt sjovt at se, hvordan Clara lige skal se det hele an og bagefter gerne ville prøve, hvis det var sammen med os eller Martha. Og Simon og jeg syntes da også, det var sjovt at være i Legoland igen. Det sværeste var at have Asta med, fordi hun sjældent lod sig stille tilfreds med at være i barnevognen. Hun vil jo også opleve Legoland :) Vi havde en rigtig dejlig dag og tur derud!

Asta fik også lov at prøve et par få forlystelser


En tur i Lego toget

Clara med alle sine Lego Friends

Mange ture på Frøhopperne

I morgen starter Clara i skole, og så starter hverdagen for alvor for hende. Det bliver spændende at se, hvad hun siger til det. Her til aften var hun meget spændt og glæder sig.

Ingen kommentarer: