Sider

søndag den 1. oktober 2017

Skøn efterårsweekend

Det har været sådan en skøn efterårsweekend.
Fredag arbejdede vi i haven med hjælp fra farmor og farfar for at kunne så yderligere et stykke græs. Dejligt vejr og skønt at kunne gå ude og nyde efteråret. Lørdag formiddag fik Simon sået græs på stykket, så nu håber vi på lige dele regn og dejlig sol :)
Lørdag eftermiddag fik vi besøg af familien fra Grauballe. Det lykkedes ikke at fejre Astas fødselsdag i sommers med dem pga. de elendige børnesår, men nu kunne det lykkes. Dejligt at være sammen med dem igen. Og så fik vi også begyndt på næste stribe af fødselsdage, der fortsætter de næste par uger.
I dag har jeg og Asta været en tur i Viborg for at besøge en veninde fra studiet. Hun har en datter, der lige er 1 dag yngre end Asta, så de legede så fint sammen, de to små piger. Imens tog Simon, Clara og Martha en tur i Aquaforum i Horsens og efterfølgende en tur ned i byen for at få en is. Det er vel søndag :) I eftermiddag har vi været ude at nyde det skønne, skønne vejr og gik på opdagelse på ukendte steder i Tørring. I dag er det 1 år siden, vi flyttede herned. Det er næsten ikke til at forstå, at tiden bare er fløjet sådan afsted. Men vi er så glade for, at vi gjorde det!


Ingen kommentarer: