Sider

søndag den 15. oktober 2017

Efterårsferien starter

Så er efterårsferien skudt i gang herhjemme. Vi piger har fri hele ugen, mens Simon først har fri fra onsdag. Vi har set meget frem til en uge, hvor vi bare skal slappe af og lave lige det, vi har lyst til. Det bliver SÅ skønt!
I går var vi til fødselsdag hos moster Berit. Det var en rigtig dejlig dag, og vi var samlet hele banden. Det er skønt, når det kan lade sig gøre, og hvor er det bare hyggeligt at se alle fætre og kusiner lege sammen.
I dag tog vi en tur i Givskud Zoo sammen med et vennepar. Dagen startede lidt kold, men vejret blev så skønt hen ad dagen. Og hvor er det bare nemt, når vi kun skal køre 15 min, og så er vi fremme! Børnene hyggede sig vældigt sammen, og specielt Asta fandt dyrene meget spændende. "Se" siger hun og peger på det hele. Det er så kært!




I torsdags havde Martha børnefødselsdag for pigerne fra stuen. Hun var så spændt på det hele, og det var så hyggeligt at have besøg af 12 små piger. Martha havde en fantastisk dag! Nu kan hun bare snart ikke vente, til det bliver hendes ægte fødselsdag. Det kan være meget svært at vente, når man snart bliver 4 år :)

Ingen kommentarer: