Sider

mandag den 15. januar 2018

Nyt år

På opfordring må jeg hellere få skrevet lidt herinde igen :)
Tiden er jo fløjet afsted! Vi har haft en skøn julemåned, juleferie og nytår, og nu er vi igen i fuld gang med hverdagen. Jeg er gået ned på 30 timer her efter nytår, hvilket jeg nyder rigtig meget. Der er mere ro på hverdagen, og jeg nyder at kunne give pigerne korte dage i skole/børnehave/dagpleje og få ordnet diverse praktiske ting herhjemme.
I lørdags var vi til fødseldag i Tjørring. Børnene hyggede sig vældigt sammen, og det er skægt at se, hvordan Asta bare trisser rundt og gerne vil være med til det hele. I går var vi oppe at besøge vores gamle naboer fra Bjerringbro. Det er dejligt at se, hvordan børnene bare finder hinanden med det samme og leger og leger, som de plejede at gøre, da vi boede ved siden af hinanden. Vi savner dem også - desværre plejer naboer bare ikke at flytte med :(
Asta stavrer vældigt rundt herhjemme. Efter hun begyndte at gå lige før jul, stavrer hun rundt i hele huset og er i alle ting. Det er jo en helt ny verden, når man sådan får hænderne fri.
Ellers er vi i fuld gang med at lave bryggers, og det begynder at ligne et bryggers igen. Vi fik malet loft, vægge og dør henover jul og nytår, og i lørdags kom far og lagde klinker. Nu kribler det i os efter snart at tage det i bruge igen.

Ingen kommentarer: