Sider

søndag den 4. november 2018

Skøn efterårsweekend

Det har været en skøn efterårsweekend, og hvor har vi nydt det flotte vejr!
Fredag var jeg ude at hjælpe Brian og Gitte med at komme på plads i deres nye hus. Det var dejligt at kunne give en hånd med, hyggeligt at være sammen med flere familien og efterfølgende lange arme dagen efter :)
Lørdag fik vi gjort campingvognen klar til at komme i vinterhi. Det har været en god lang sæson, og hvor har vi nydt at have vores egen vogn med god plads til os alle. Men nu bliver det også godt at få den i hi, så der bliver lidt bedre plads i indkørslen :) Lørdag eftermiddag og aften var vi i Aulum for at fejre Berits fødselsdag. Hele baduljen var med til at fejre hende, så der var gang i huset. Børnene legede super godt sammen, og de voksne fik snakket.
I dag fik vi afleveret campingvognen og fortsatte bagefter til Vejle, hvor vi gik en tur i Dyrehaven. Pigerne syntes, det var spændende at se rådyrene, og Martha kunne helt sikkert godt være blevet derude det meste af dagen og bare gå på opdagelse. Vi blev luftet og kom hjem med en god håndfuld flotte blade, vi nu tørrer og presser.

Ingen kommentarer: