Sider

fredag den 28. juni 2019

2 x 30 års fødselsdag

Nu må vi siges at være halvgamle, Simon og jeg. Vi har begge rundet hjørnet med de 30 år. Simon fejrede vi med morgensang, gaver og flaghejsning fra morgenen af, og efter arbejde tog vi på Mørkholt, hvor campingvognen stod fra weekenden inden. Til aften havde vi inviteret Simons familie til fejring, og hvor var det hyggeligt sådan at fejre fødselsdag i forteltet, og at ungerne bare løb ud og legede!

Gitte blev på sin fødselsdag også fejret med morgensang, gaver og rundstykker fra morgenen af, og om eftermiddagen var hele familien til børneklub. Far og Gitte kom i mellemtiden og ordnede aftensmaden, så da vi kom hjem fra børneklub, stod der er festligt aftensmåltid klar! En rigtig dejlig og hyggelig aften, hvor Lars og Tove også dukkede op til aftenskaffe. Vi er i den grad blevet fejret godt, og det gør jo egentlig ikke så ondt sådan at runde et hjørne :)
Nu står den snart på fødselsdagsfejring af Clara og Asta. Clara har allerede holdt fødselsdag for pigerne i sin klasse i sidste uge, og på søndag fortsætter vi med Simons familie. Der er altid nok at se til her i juni/juli, men nu går vi mod sommerferie. Det glæder vi os til!

Ingen kommentarer: