Sider

onsdag den 10. juli 2019

Første del af sommerferien

I sidste uge indløste vi første del af sommerferien. Mandag tog vi afsted mod Fjellerup, hvor vi var på Joffi+, der er en slags familiecamping forud for Ordet og Israels sommerstævne i weekenden. Vi nød at være afsted med campingvognen igen, pigerne legede med de andre børn, og de voksne hyggede sig om aftenen, når børnene var puttet. Det er efterhånden stort set den samme klan, der er med på det hvert år, og det er virkelig hyggeligt sådan at se hinanden igen. Dagene blev brugt med leg, spil, ture til stranden, is på Vaffelbageriet, og den ene dag var vi en tur i Ree Park.

Torsdag aften begyndte opstillingen til sommerstævnet, og Simon var i fuld arbejde både der og var ellers på med teknikken hele weekenden på sommerstævnet. Pigerne deltog i børnemøder til deres aldersgrupper, og for første gang i efterhånden mange år fik jeg også noget ud af de fleste møder. Det er dejligt, at pigerne bliver store. Søndag aften omkring kl. 20 landede vi i Tørring igen. Godt brugte oven på en dejlig uge.

Mandag morgen måtte vi så alle tidligt ud af døren og afsted i børnehave, SFO og på arbejde. Temmelig hårdt for alle parter, men vi piger tæller ned fredag eftermiddag, hvor vi går på ferie igen og denne gang med udsigt til 3 uger.

Ingen kommentarer: