Sider

onsdag den 25. august 2021

Sommerferie 2021

Selvom vi er godt i gang med hverdagen igen efter sommerferien, er det dejligt at se tilbage på en skøn sommerferie.
Hampen sø

En tur til Ikea blev der også tid til

To tabte tænder på Skovgårde

I uge 27 var vi på camping i Sønderjylland ved Kollund. Vi har aldrig udforsket det sønderjyske før, så vi var spændte på, hvad det ville bringe os. Vi fik både set Dybbøl banke og mølle, Sønderborg slot, Gråsten slot, Universe oplevelsespark, Flensborg og meget mere. Vi havde perfekt vejr til at være på camping i - hverken for varmt eller for koldt. Cyklerne havde vi også med, og de blev fint brugt til at cykle hen til nærmeste iskiosk. Den ene dag cyklede Simon og Clara en tur til Padborg. Clara var lidt træt i benene og bagen efter at cyklet knap 30km. Det var en dejlig uge, og vi er bestemt ikke færdige med Sønderjylland!
Dybbøl Banke 

Dybbøl Mølle i baggrunden



Universe oplevelsespark 

Is i Flensborg
I uge 30 var vi på Skovgårde bibelcamping, som vi plejer. Det var dejligt at være afsted en uge med venner og familie, og pigerne nød at have legekammerater hele tiden. Ugen sluttede af med en koncert i det store telt med Skovgårde Gospel-kids, som vores tre piger var en del af. Det var festligt!

Sidst men ikke mindst har vi fejret både Claras 10-års fødselsdag og Astas 5-års fødselsdag. Det var specielt stort for Clara, der rundede sit første hjørne, så det skulle selvfølgelig fejres med manerer. Og Simon og jeg har svært ved at forstå, at der allerede er gået 10 år.



Ingen kommentarer: