Sider

fredag den 16. april 2021

Påske

Vi nød en dejlig påskeferie. Vi piger havde fri hele påskeugen, mens Simon lige skulle arbejde mandag-tirsdag. Palmesøndag satte vi campingvogn op på Horsens City Camp, hvor vi har booket forårssæson. Pladsen ligger helt ned til Horsens Fjord. Vi satte blot vogn og fortelt op og kørte hjem igen til aftensmad.



Mandag var vi piger i Aulum hele dagen og nød selskabet med bedstemor og bedstefar. Det var skønt at hygge med dem og blive forkælet med påskeæg og andre lækkerier :) 

Tirsdag tog vi så ud på camping og blev indtil påskedag. Det er så dejligt bare at komme til en vogn, der allerede står klar. Og hvor er det nemt bare at forlade den igen uden a skulle pakke ned. Vi har et vennepar, der også har booket forårssæson derude, så børnene legede vældig godt, vi spiste aftensmad sammen, og om aftenen kunne vi voksne hygge og snakke, når børnene var lagt i seng. Skønt!





Shoppetur i Horsens om lørdagen

Påskedag med rundstykker til morgenmad 

Langfredag var vi hjemme at besøge farmor og farfar. Det er jo nemt at køre fra campingpladsen og hjem til dem. Det var en dejlig dag med en tur ud i Ølsted skov.



Ingen kommentarer: