Sider

søndag den 22. februar 2009

Sund weekend

Fredag var der kongebal ude på gymnasiet. For mit vedkommende startede det allerede med fotografering og velkomst kl. 16.30 for derefter at fortsætte ud i middag og dans. Simon tog direkte fra arbejde til Aulum for at spise middag med far og Gitte, hvorefter de tog ud på gymnasiet for at se mig danse lanciers. Dansen gik ganske fint med de 300 elever. Faktisk blev der ikke lavet nogle større fejl, så det var ret godt klaret. Vi har lagt en lille video ind, så man kan se lidt af dansen.

Efter jeg havde danset, tog Simon og jeg hjem til lejligheden. Lørdag sov vi bare længe, slappede af og tog en morfar. Sidst på eftermiddagen tog vi op på friskolen i Aulum for at spille badminton. Det var nu dejligt at få rørt sig lidt og for mit vedkommende at få smæk i badminton igen :) Vi holdte en pause og fik aftensmad på Danmarksgade 9, hvorefter vi tog Bjarke og Berit med op på skolen igen og fik brugt lidt energi sammen med dem. Her i dag har vi ikke lavet det vilde. En afslapningsdag kan man vist godt kalde det. Ellers har jeg fået udfoldet mine kreative evner som frisør her i dag. Simon blev forsøgskaninen, og jeg synes da egentlig, det er blevet meget godt. Weekenden havde vi bestemt skulle være en sund weekend, men eftersom vi startede den med en milkshake på Mc Donald’s, så er det ikke lykkedes helt :)

IMG_1204

tirsdag den 17. februar 2009

Vinterferien forsvandt...

Så er vinterferien ovre. Den første weekend i ferien gik med arbejde og Gittes fødselsdag. Vi var i Baboon City her i Herning hele flokken. Det var meget hyggeligt at være sammen med hele familien igen, og vi nød da også at slippe vort indre legebarn løs. Bagefter tog vi til Løsning. Simon havde ikke vinterferie, tværtimod skulle han arbejde mandag til lørdag. Det var så meningen, at jeg kunne lave en masse lektier og få skrevet en del på min AT-synopsis, men jeg lå halvsyg hele ferien, så det blev egentlig kun til en halv side max. Det ærger mig temmelig meget, at det snart nærmer sig tiden, hvor den skal afleveres. Så de næste 14 dage kommer til at stå på lettere intenst synopsisskrivning. Men ferien blev da også brugt til at hygge og slappe af med biograftur og andet godt. I søndags var vi i Århus for at fejre Maries fødselsdag. Det var en hyggelig dag, hvor vi startede med middag hos Marie og tog så senere om til Thomas og fik kaffe.
Jeg har meldt mig som bloddonor, så i går var jeg inde at blive tappet for første gang. Det var rigtig spændende at prøve, nok specielt fordi jeg overvejer en uddannelse som bioanalytiker. Nu har jeg så også fået min blodtype at vide - 0 rhesus d positiv - hvilket betyder, at mit blod er universalblod, så jeg kan give blod til alle, der er positiv af den ene eller anden blodtype.
Ellers står denne uge på AT og at øve Les Lanciers til kongebal på fredag. Det er lidt af et arbejde at få det til at passe sammen, når der er 300 elever, der skal danse, men det virker nu til at blive fint nok.

mandag den 2. februar 2009

Harry Potter weekend

Så har Bjarke og jeg haft vores Harry Potter weekend. Jeg havde lovet ham, at når han blev 11 år, skulle vi se dem alle sammen. Så han kom lørdag, og vi gik i gang med at se alle 5 film. Det var lidt hårdt at se så meget fjernsyn, men vi hyggede os med dyne, slik og hvad der ellers hører til. Vi var alle sammen lidt smadrede, da det var overstået.
Ellers så nærmer vi os heldigvis snart vinterferien. Det bliver nu meget rart at få en uge fri for mit vedkommende. Jeg skal kun arbejde i den første weekend. Simon har desværre ikke ferie i uge 7, så den har han til gode en anden gang.
Lige et par billeder af mit nye hår. Det er lidt anderledes, og jeg føler mig lidt som en puddelhund. Men det falder forhåbentlig lidt til, så det er klar til at kongebal.