Sider

mandag den 3. januar 2011

Godt nytår

Så er vi klar til at starte på endnu et nyt år. Det har nu ellers været en dejlig lang juleferie (for Gittes vedkommende), og det har været hyggeligt at være meget sammen med familien. Gitte har nydt sine fridage med afslapning og lidt lektielæsning.
Nytårsaften holdt vi her i Horsens sammen med IMU. Vi var 12 mennesker, og det var næsten hele IMU, så der var rigtig god opbakning til det. Det var en hyggelig aften med skæg og sjov, men det var dog lidt en kedelig fornemmelse at være ude kl. 00.00. Det blæste meget og regnede også lidt, så det var bidende koldt. Men nytåret blev da skudt ind! Resten af weekenden dasede og sumpede vi bare. Søndag tog vi i biografen og så "Narnia - Morgenvandreren". Den var som de tidligere Narnia-film rigtig god.
Ellers så er vi jo spændt på, hvad året 2011 vil bringe. Én ting ved vi dog, og det er, at der til sommer kommer en Mejer Holm junior. Det bliver spændende, men vi glæder os rigtig meget til det. Nu venter vi bare på at komme til den første scanning, så vi lige kan få et lille glimt af blyp.
Marcus og Emilie tager sig en løbetur rundt om juletræet.

Ingen kommentarer: