Sider

onsdag den 9. februar 2011

Et glimt at blyp...

Så fik vi endelig blyp at se - og hvor var det fantastisk! Vi var til scanning i dag og for første gang fik vi et lille glimt af blyp. Det er vildt fantastisk at se det lille menneske, der ligger derinde i maven. Alt var i den skønneste orden, og der skulle ikke være tegn på fejl eller mangler af nogen som helst art. Heller ikke ved hjertet, men fordi Simon nu er født med en hjertefejl, så bliver vi indkaldt til en ekstra scanning i Skejby inden for de kommende uger. Bare for at være helt sikker... Blyp var rigtig aktiv under hele scanningen, faktisk så meget at det til tider var svært for sygeplejersken at få et godt billede, så hun blev nødt til at puffe lidt til den. Vi fik også at vide, at det bliver en lille pige. Det var sygeplejersken hvertfald ret så sikker på, så det stoler vi på. Vi havde snakket lidt om kønnet i forvejen, og det var da Simon, der fik ret med hensyn til kønnet. Jeg fik også rykket min termin et par dage frem, men nu må vi jo se, om det holder. Indtil videre er det hvertfald bare dejligt at have set blyp og have noget meget mere konkret at forholde os til.
Vi er også begyndt at kigge på diverse babyudstyr, som vi skal anskaffet os. I dag har vi investeret i en barnevogn, så nu er den hvertfald på plads. Så mangler der kun alt det andet, men det når vi jo nok også.
Ellers så går livet meget stille og roligt her i Horsens. Jeg har lige afsluttet et modul i fredags med eksamen, der gik over al forventning, så det var bare skønt. Nu er jeg så begyndt på modul 3, som muligvis bliver det sidste, inden jeg går på barsel. Det har jeg ikke helt endeligt besluttet endnu. Simon arbejder, men tager ferie midt i marts i den uge, hvor vi overtager vores nye lejlighed. Så kan han bruge lidt tid på at flytte og gøre klar. Det er rart nok med sådan en dejlig mand, når man ikke selv har megen mulighed for at flytte.
Den kommende weekend har vi slet ikke program på overhovedet (endnu). Det er ved at være lang tid siden, vi har haft sådan en weekend, så det bliver skønt med et par afslappende dage med ingenting.

Ingen kommentarer: