Sider

mandag den 9. december 2013

2. søndag i advent

Så er endnu en hyggelig weekend ovre. Fredag tog Clara hjem til farmor og farfar på overnatning. August og Asger var der også, så det var vist ren hygge og leg. Vi nød en stille aften herhjemme. Det var underligt pludselig kun at have et barn hjemme. Nu har vi jo ellers lige vænnet os til at være en mere end før. Lørdag hyggede vi os med at lave havregrynskugler. Clara ville dog hellere smage dem, der blev trillet, frem for selv at trille nogen.
Vi fik også fundet tremmesengen frem til Martha. Clara syntes, det var vældigt sjovt med sådan en seng, så hun skulle også lige prøve den og lege baby. Det er lidt vildt at tænke på, at Martha nu rykker over i en større seng. Som tiden går...
Søndag fejrede vi Marias 30års fødselsdag. Det var en dejlig fest, og Clara nød endnu engang at være sammen med August og Asger. Det er skønt at se, at de får så meget ud af hinanden. Hun var også godt brugt, da vi kørte hjem.
Ellers så går vi og tænker en masse tanker for tiden. Simon har jo fået læreplads hos Grundfos i Bjerringbro, så nu skal vi til at flytte og starte en ny tilværelse. Der er mange ting at tænke på med lejlighed, dagpleje, skole og det hele, så vi håber, det snart falder på plads det meste af det.

Ingen kommentarer: