Sider

mandag den 2. december 2013

Allerede december

Så er det allerede blevet december. Det er utroligt, som tiden går hurtigt. Martha er allerede blevet 6 uger, og hun trives. Hun vokser, og hun bliver mere og mere selskabelig med lyde og smil. Specielt Clara bliver iagttaget med store øjne og lyttende øre. Det er tydeligt at se, at hun er vil med Clara. Og det gælder også den anden vej. Clara følger nøje med i alt, hvad Martha laver. Og hun vil så gerne sidde med hende, med ind at vække hende, give hende sutten, trille barnevognen, og ellers bare være med i alt, hvad der sker med Martha. Det er nu så sødt, når Clara lægger sig ned ved siden af Martha og begynder at snakke babysprog og nusse og ae hende. Så bliver man helt blød om hjertet som forældre :)

I fredags så vi julemanden sejle ind til Horsens. Vi er så heldige, at det lige er ovre på den anden side af vejen, at han lægger til kaj. Clara var noget optaget af, at han kom sejlende og så ellers tambourkorpset, der spillede musik til.
Lørdag og søndag var vi i Aulum til fars 65års fødselsdag og juletamtam med fars familie. Det blev holdt i møllen, hvilket var en stor oplevelse for Clara. Møllen er jo kendetegnet for, hvor bedstefar og bedstemor bor. Da vi kom til Aulum og kunne se møllen, sagde hun: "Der' møllen. Så' vi hjemme ved bedstefar!" Det var nogle rigtig hyggelige og afslappende dage. Det er altid rart at komme lidt på ferie udenbys :)
Ellers går vi bare og planlægger Marthas barnedåb lige så stille og nyder ellers juletiden.

Ingen kommentarer: