Sider

onsdag den 15. april 2015

Arbejde, sol og afslapning

Vi har haft en skøn weekend! Det var også lidt tiltrængt, for selvom hverdagen først startede tirsdag, så har vi alle lige skulle vænne os til hverdagen igen, og det har været lidt hårdt. Jeg har desuden haft en del lange dage inde på afdelingen, så der har været god fart på i denne uge.
Fredag eftermiddag hentede Simon og pigerne mig i Viborg, hvor vi også fik ordnet et par gøremål. Hjemme fik vi nem aftensmad: franske hotdogs og almindelige hotdogs - og pigerne elskede det! Det var super nemt, super hyggeligt og rigtig fredagsagtigt :)
Lørdag fik vi ordnet en masse huslige pligter. Vejret var så skønt og dejlig varmt, så vi var ude hele dagen. Vi fik vasket vinduer og havemøbler, kigget på køkkenhaven, ordnet vasketøj, og malet en bogkasse til pigernes værelse. Frokosten nød vi også ude på terrassen i solen, og til eftermiddag lavede vi bål og fik snobrød med marmelade. Det smagte godt og var helt sikkert godkendt hos pigerne! Hen på eftermiddagen kom Gitte, Olivia og Nikolaj. Vi skulle passe Nikolaj lørdag-søndag. Aftensmaden blev grillet, selvom vejret egentlig blev dårligere hen mod aftensmad. Men derfor kan man vel godt få smagen af sommer :)
Søndag var vi bibelkreds. Vi var til tidlig gudstjeneste, så vi fik også tidlig frokost, og børnene blev puttet tidligt. Det gav rigtig god ro til at have bibelstudie uden at blive afbrudt for meget. Og Nikolaj nød vist at komme et sted hen, hvor der var masser af biler og traktorer :)
Jeg er næsten blevet færdig med at komme oppe på afdelingen i forbindelse med bachelorprojektet, så nu sidder jeg bare hjemme og skriver. Det er godt at komme i gang med at skrive på alt det, man nu har fået undersøgt. Og det giver også lidt mere ro på hverdagen, når pigerne ikke behøver stå helt så tidligt op, og der er bedre tid til at tage sig af det hele herhjemme.

Ingen kommentarer: