Sider

mandag den 6. april 2015

Påske 2015

Det har været en fantastisk påske! Intet mindre :)
Vi har haft sådan en skøn påske med dejligt vejr, afslapning, ferie og hygge med familie!
Den første weekend fejrede vi fødselsdag for farfar og fætter August, hvilket var et stort hit - både med besøg i svømmehal, skattejagt og leg med fætrene. Vi blev et par dage i Løsning og nød at være lidt hjemmefra.
Jeg var inde på afdelingen tirsdag for at arbejde lidt i bachelor, men det endte med at være den eneste dag, jeg var nødt til at tage derind. Det var rigtig dejligt, for Simon og pigerne havde jo påskeferie mandag-onsdag, så det var da sjovere at holde ferie med dem.
Torsdag til fredag besøgte vi bedstemor og bedstefar i Aulum. Også her var huset fuld af fætre og kusiner, hvilket Clara nød i fulde drag. Og Martha hyggede sig også med at tulre lidt rundt og lege. Det er jo spændende at følge med i, hvad de store børn laver. Hun har dog også erhvervet sig lidt asfalt-eksem i hovedet, så hun ser rigtig fræk ud. Men det er jo forår, og vi nyder at være ude - og det kan der komme lidt knups af :)

Lørdag fik køkkenhaven sig en tur herhjemme. Den skal jo snart til at være klar til at blive sået med alverdens grønt og godt. Det bliver hvertfald godt at få den plantet og dejligt, når vi kan begynde at høste fra den til sommer. Vi spiste også frokost på terrassen i solskinnet.

Påskedag var vi til gudstjeneste i Bjerring. Et par fra vores bibelkreds fik døbt deres mindste datter, så det var en fantastisk dag at fejre. Og det var skønt at sidde til gudstjeneste i en propfyldt kirke! Om eftermiddagen besøgte vi Carsten og Lise.
I dag til formiddag nød vi det utroligt lækre forårsvejr med en tur igennem skoven og ned til legepladsen på skolen. Det er så skønt bare at suge solens varme stråler til sig. Til middag kørte vi en tur til Grauballe og besøgte familien Ringgaard Holm der. Eftermiddagen nød vi ude på terrassen, og ikke mindst børnene nød at lege ude i det gode vejr. Det er lige til at blive i godt humør af!
Nu venter hverdagen så igen. Vi har ellers nydt bare at have helt ro på og tilbringe meget tid sammen som familie. Martha er rigtig begyndt at være en fræk lille pige, der udtrykker meget godt, hvad hun vil og ikke vil. Og Clara er pavestolt, fordi hun her i påsken også har smidt bleen om natten. Sikke store børn vi har!

Ingen kommentarer: