Sider

mandag den 20. april 2015

En skøn forårsweekend!

Det har været sådan en skøn forårsweekend, og vi har nydt vejret i fuld grad! Det er skønt bare at kunne gå ud i haven, og pigerne nyder at lege ude alt det, de kan komme til.
Jeg var inde på afdelingen for sidste gang i fredags. Det var godt lige at få rundet forsøgene helt af og få talt projektet igennem med vores vejledere. Fredag tog Simon til Gospelkids Festival på Hedemølle Efterskole. Han skulle hjælpe med teknik, og det var så fint, det lige var i nærheden. Os tre piger blev så alene hjemme og hyggede os.
Lørdagen gik så med at en god gåtur ned i byen i det skønne vejr. Det tager en god halv time at gå derned med pigerne, men det var en dejlig tur. Clara cyklede hele vejen derned, men benene blev nu lidt trætte på vej hjem :) Om eftermiddagen kørte vi ud på til Gospelkids Festival og besøgte Simon og overværede nogle af prøverne til koncerten om aftenen. Det faldt helt klart i god jord hos pigerne, og de nød at hilse på deres far!
Søndag var vi ude at se køerne komme på græs. Der var en gård lige uden for Bjerringbro, der havde åbent hus, så det var jo nemt. Clara var dog ikke helt vildt med gården i starten, for hun syntes, der lugtede ret meget :) Men det var spændende, og der var en masse gode smagsprøver på yoghurt, kakao og andet godt. Det var sjovt at se køerne løbe og hoppe afsted ud på marken, da de fik lov. Resten af dagen slappede vi bare af og nød forårsvejret.

Mmmm ostehaps


En træt pige på vej hjem i bilen holder godt fast på sin nye madkasse

Ingen kommentarer: