Sider

mandag den 28. september 2015

Smuk efterårsweekend

Vi har haft en skøn, skøn weekend, hvor vi har fest og nydt det smukke efterårsvejr.
Fredag havde Clara dåbsdag, så det fejrede vi dåbslys på bordet, og Clara havde valgt pandekager til aftensmad. Jeg havde aftenvagt, så pigerne havde fri fra institution. Vi tog på cykeltur i det flotte vejr, pustede sæbebobler og legede ellers bare hjemme.
 
Lørdag tog vi igen på cykeltur ned i byen om formiddagen, og til middag til vi til Mette og Nohrs fødselsdag. Det var en 2års fødselsdag i stor stil med balloner, sodavand og kage. Pigerne levede hvertfald sukkerrus den eftermiddag :) Efter festen var vi på æblerov her i kvarteret, så nu er der lavet æblegele og æblesaft. Mums!
Søndag var vi kirke om formiddagen og til fætter Magnus' fødselsdag om eftermiddagen. Endnu en skøn fest og her fik vi også nydt det skønne efterårsvejr. Pigerne elsker det og får så flotte røde kinder af det.
Her til eftermiddag har vi også bare nydt det skønne vejr. Clara har lært selv at sætte i gang på cyklen, og hun er blevet ret godt til også at bremse lige så stille. Så vi har cyklet en masse rundt i kvarteret, og hvor er det bare let med hende. Martha har siddet bag på cyklen, dog blev hun til sidst lidt utålmodig.

søndag den 13. september 2015

Vi har haft os en skøn weekend! Fredag havde jeg aftenvagt, så jeg kunne have pigerne hjemme hele dagen. Det var godt til dem, og specielt Clara nød at have en fridag fra børnehaven. Det giver lidt muligheder i hverdagen, når man sådan har arbejde forskudt.
Lørdag var vi til en rigtig fødselsdagsfest med god mad, dans, hygge og slik i lange baner. Alice fyldte 30 år, og det blev fejret på bedste vis. Alle fætre og kusiner hyggede sig og legede super godt hele dagen, og så var det jo lækkert med skattejagt, slikposer og andet godt. Alice havde arrangeret noget folkedans om eftermiddagen, så vi var rigtig ude at svinge træbenet. Det var nu meget sjovt - specielt når ingen af os var særligt gode til det :)
I dag kørte vi en tur til Randers for at købe en ny seng til Clara. Martha skulle flytte ud af tremmesengen og over i juniorsengen, så Clara har fået sig en stor seng - både i længden og højden. Det er en halvhøj seng, og der er allerede blevet lavet en god hule under sengen, hvor pigerne hygger sig med deres dukker. Nu er vi bare spændt på at se, om Martha kan administrere friheden i juniorsengen, eller om vi skal op at putte hende 1000 gangen, inden hun falder i søvn. Stolte var de hvertfald begge over deres nye senge. Sikke store piger vi har!
Inden vi kørte hjem fra Randers, var vi en tur på McDonalds til frokost. Clara har så længe snakket om, at hun vildt gerne vil på "Makken-Dollars", så det måtte vi næsten på vores tur.

tirsdag den 1. september 2015

Fødselsdags-weekend

Weekenden har stået på fødselsdagsfejring i stor stil! Fredag havde vi besøg af moster Alice og fætter Marcus for at fejre Claras sidste snyde-fødselsdag. Det var hyggeligt og stille og roligt - lige præcis som en fredag aften skal være med guf og andet godt. Clara havde selv bestemt burger til aftensmad og bagt chokolade muffins til aftenskaffe. Og kagerne var selvfølgelig pyntet med figurer fra Frost og Disney prinsesser :)
Lørdag var Clara inviteret til 5 års fødselsdag hos en veninde fra bibelkredsen, som hun også går i børnehave med. Det var kun "de store" børn, der var inviteret med, men det var også lidt svært sådan at være afsted uden mor og far. Men hun klarede det nu meget godt, og hun hyggede sig helt sikkert. Den fik også hele armen med juice, kiks, frugt, pølser og balloner, og hvad der ellers hører sig til ved en børnefødselsdag. Imens hyggede Martha sig hjemme med mor og far, og det var helt sikkert et hit at få lov at sidde ude ved campingvognen og spise makrelmadder til frokost!
Til aftensmad lavede vi snobrød over bål. Det var bare et hit hos pigerne - specielt at få lov at spise dem med syltetøj i :)
 

Søndag fejrede vi Toves fødselsdag. Det var en skøn dag sammen med farmor og farfar, alle fætrene og oldemødrene. Om eftermiddagen var vi en tur på Skærven for at kigge på insekter. Alle børnebørnene gik vældigt op i det, og vi fik da også både set bænkebidder, regnorme, vinberg snegle, dræbersnegle og en salamander.

I går havde Clara og jeg fridag. Jeg skulle til tandlæge i Århus, og bagefter tog vi på tøsetur og shoppede og hyggede os. Det var skønt!
 
Storesøster har fået nye underbukser. De skal da prøves!