Sider

mandag den 16. maj 2016

Pinse

Endnu en dejlig weekend er gået, og vi har nydt pinsen.
Fredag underskrev vi skødet på vores hus i Tørring, så nu  er det vist helt endeligt vores. Det er næsten ikke til at forstå, og det kribler helt i hænder og mave for at komme i gang med huset. Nu skal det bare blive d. 1/6, så vi kan få nøglerne til huset.

Lørdag var vi i Århus for at hjælpe Maria og Martin i deres nye hus. Eller det var nok mest Simon, der kunne hjælpe, men så kunne jeg da hygge med børnene og ellers forsøge at varte de arbejdende lidt op. Jeg har togkort til Århus, så vi piger tog på togtur til Århus og efterfølgende bybus. Det var hyggeligt og en god oplevelse for pigerne. 

Søndag havde vi besøg af et vennepar fra Horsens. Det var skønt at se dem igen, og det var dejligt at se, hvordan børnene hurtigt fandt sammen og legede så godt. De flytter til Tørring nu til 1/6, så det varer ikke længe, før vi igen kommer tæt på hinanden. Det bliver godt.
I dag har vi været i kirke og ellers bare slappet af og hygget os. I eftermiddags faldt vi i hjemmevideo fra dengang pigerne var små. Det var sjovt at se pigerne grine af de små babyer, og specielt Martha var noget optaget af den lille baby-Clara og baby-Martha. Mon hun også synes, lillesøster er lige så spændende, når hun kommer ud? :)

Ingen kommentarer: