Sider

tirsdag den 10. maj 2016

Kristi Himmelfartsferie

Sikke en skøn Kristi Himmelfartsferie! Onsdag tog vi på Bamsebo Camping med hele familien Holm. Det er så hyggeligt at være på camping med hele familien, og Bamsebo er sådan et hyggeligt lille sted med en god legeplads til børnene og Gudenåen, der løber lige neden for. Vi nød at være sammen med hele familie, og pigerne nød at lege med deres fætre og kusiner. Og så fik vi også prøvet den seneste opgradering af campingvognen af med dobbeltseng til de voksne og en helt færdig køjeseng til pigerne. Ingen tvivl om, at de hyggede med at sove i køjeseng og at kunne liste over til mor og far om morgenen :)
Fredag morgen kørte vi så pigerne til Mørkholt, hvor der var bedsteforældrecamping. Pigerne ville også gerne opleve det, så de fik sig et par dage dernede sammen med farmor og farfar og deres fætre. Heller ingen tvivl om, at de også nød et par dage på Mørkholt med børnemøder, legeplads og dagens is. Det var også nogle godt brugte piger, vi hentede søndag eftermiddag oven på sådan 5 dage med camping :)
Og så har vejret jo bare været helt fantastisk! Det har simpelthen været så skønt at nyde sommervarmen, der endelig er kommet, og det har været perfekt at campere i.
Det var lidt hårdt at starte hverdagen igen mandag oven på så mange dejlige dage, men heldigvis fortsætter det lækre vejr, og vi nyder at være så meget uden for. Clara leger stort set hver dag med sine legekammerater i området, så der er liv og glade dage. Martha har i dag været hjemme med ondt i øret, så vi har været en tur ved ørelægen. Heldigvis sad drænene stadig fint i ørerne, og hun fik blot salve i det ene øre. Så efter en god lang eftermiddagslur, var hun helt frisk igen!

Ingen kommentarer: