Sider

søndag den 17. april 2016

Ny bil og økodag

Vi har haft en forrygende weekend!
Fredag eftermiddag og aften var vi til Fælles Fredag i missionshuset, hvor vi hygger os med eftermiddagskaffe, aktivitet, andagt og aftensmad. Det er altid rigtig godt besøg af børnefamilier, og vi nyder at være afsted alle sammen.
Lørdag var vi i Give for at hente vores nye bil. Den gamle skulle synes i slutningen af april, og vi skulle alligevel have en anden bil, nu hvor barn nr. 3 kommer. Så det blev til en rød Citroën Berlingo. Synes det går lidt ud over min stolthed, men den er jo praktisk, og der er plads til 3 autostole. Det er det vigtigste. Clara og Martha er helt vilde med den. De kan bedre se ud af vinduerne, Clara kan selv åbne døren - og så er det jo en rigtig flot pigefarve :) Vi måtte da også fejre, at vi havde fåët den nye bil, så vi spiste på McDonalds på vejen hjem :)
I dag var vi ude at se køerne komme på græs efter en hel vinter i stalden. Det var noget koldt og fugtigt, men pigerne elskede at se køerne, traktor, smage yoghurt og ostehapser og ellers bare opleve, hvad der er på sådan en bondegård. Til eftermiddag besøgte vi nogle fra bibelkredsen. De har også to piger, og der blev i den grad hygget og leget på pigernes værelser :) En rigtig dejlig dag.



Så venter der en ny uge i morgen. Jeg har virkelig nydt den sidste uge, hvor jeg har haft kortere dage på arbejde. Det har gjort en rigtig stor forskel i forhold til smerter, og det har givet en del mere energi og overskud i hverdagen. Det kan vi alle mærke, og det er rigtig skønt.

Ingen kommentarer: