Sider

tirsdag den 30. august 2016

Så fik vi brugt endnu en weekend nede i huset. Vi fik sat det sidste vinduesparti og havedør i, der blev malet radiatorer, renset loft, trukket strøm, grundet et par vægge samt andre løse ting. Forhåbentlig kan vi snart begynde at male væggene, og så tager det snart fart. Nu nærmer det sig også med hastige skridt, og vi glæder os! Da vi var nede i huset, fik vi besøg af et par af vores naboer. De kom med barselsgave til Asta og en storesøster-gave til både Martha og Clara. Det var virkelig sødt gjort, og det er skønt at mærke allerede nu, at man har nogle rigtig rare naboer. Det skal nok blive godt at bo på Olgavej.
 Søndag eftermiddag var vi til bibelkreds her i Bjerringbro. Det var sidste gang, vi kunne være med til bibelkreds her, og det var da lidt trist at vide. Vi har nydt at have et søndagsfællesskab med de andre børnefamilier og dele liv og tro med hinanden.
Denne uge står på forberedelser til Astas barnedåb på søndag. Den glæder vi os rigtig meget til!
Sommer baby

søndag den 21. august 2016

Bryllupsdag

I dag har vi fejret 6 års bryllupsdag. Det har været 6 skønne år, og hvor er der sket meget i vores liv på de år! Vi har fået 3 skønne piger, haft 3 forskellige biler, købt hus, færdiggjort og startet på uddannelse, boet 3 forskellige steder osv. osv. Dagen fejrede vi med en tur i Bauhaus og undersøge gulv, døre, greb og indbygningsspot til huset i Tørring. Så romantisk :) Aftensmaden blev til grillmad, nyopgravede kartofler og selvfølgelig sodavand til at fejre dagen. Pigerne mente også, at vi skulle skåle op til flere gange for sådan en dag :)
I går var vi nede i huset og sætte nye vinduer i. Vi nåede alle vinduer på nær lige et større vinduesparti i stuen, så det var rigtig dejligt! Så venter der lige lidt arbejde igen i næste weekend, og så begynder det at ligne noget efterhånden. 
De to store piger var på besøg hos Moster Alice og fætter Marcus i går, imens vi arbejdede i huset. De havde en helt fantastisk dag og nød i fulde drag at være på tur, køre bus, lave perler, og hvad de ellers fandt på med Alice og Marcus. De var godt brugte, da de blev hentet, men det var kun dejligt at opleve. 

søndag den 14. august 2016

Jesperhus Blomsterpark

Endnu en dejlig weekend er gået. Fredag havde vi besøg af vores præst, Jørn, der skal døbe Asta her om et par uger. Det var fint lige at snakke dåben igennem med ham, og så begynder vi så småt at have styr på det meste til den dag, Og vi glæder os allerede! Det er sådan en stor og festlig dag.
Lørdag tog vi på en 1-dagstur til Jesperhus Blomsterpark. Vi havde nogle fribilletter og rabatkuponer, vi kunne bruge, så det var attraktivt at tage en tur derop. Vejret var lidt blæsende og til tider lidt vådt, men overtøjet var i orden, og Clara og Martha nød det i fulde drag! Vi nåede slet ikke at se eller prøve det hele, inden vi skulle hjemad igen og parken lukkede. Det er helt klart et besøg værd en anden gang igen!

I dag har vi bare slappet af i nattøj og hygget os hele formiddagen. Vi var også lidt brugte oven på turen i går. Til eftermiddagskaffe kom Magnus, Marie og Thomas på besøg. Det var super hyggeligt at have besøg af dem, og pigerne nød også at have besøg af fætter Magnus.
Nu venter en ny uge så igen. Jeg er alenemor indtil i morgen, da Simon er i Tørring og skal tage imod nye vinduer til huset i morgen. Forhåbentlig får vi så sat dem alle i, når vi kommer til weekenden. Det bliver spændende at se, hvordan natten kommer til at gå med Asta, og hvordan morgenen bliver, når vi alle skal blive færdige i morgen tidlig til at komme ud af døren. Heldigvis har jeg allieret mig med vores nabo, så hun afleverer Martha i dagpleje i morgen. Martha er for tiden i gæstedagpleje hos den dagplejemor, hendes søn går ved, så det er så fint og nemt. Det er skønt med gode naboer.

mandag den 8. august 2016

Tilbage til hverdagen...

Så er vi tilbage i hverdagen igen. Simon startede op på arbejde i dag efter 3 ugers barsel. Pigerne var så småt startet op i institutioner i sidste uge, men nu er de for alvor i gang igen. Clara nød også, at hendes venner nu var vendt tilbage fra sommerferie, og hun havde set meget frem til at skulle begynde i storebørnsgruppen nede i børnehaven. Jo jo, det er en stor pige, vi har os efterhånden. Jeg skal lige vænne mig til at gå alene hjemme igen, men Asta holder mig til dels godt i gang herhjemme.
Ellers har vi nydt, at Simon kunne holde 3 ugers barsel. Vi var 4 dage på Skovgårde Bibelcamping i uge 30. Det var dejligt at komme lidt ud, være sammen med venner og familie og være på bibelcamping igen. Pigerne nød at være til børnemøderne, synge sange og lave kreative ting. Stod det til dem, skulle vi være derude hele ugen, men det var nu også rart at komme hjem igen efter et par dage på camping. Sådan en campingvogn bliver hurtigt lille, når man har en lille størrelse som Asta med. Ellers har vi bare været hjemme og hygget os, og det er da også blevet til et par enkelte arbejdsdage nede i huset i Tørring. Det har været dejligt, at der har været god ro på, så jeg har kunnet komme mig ret godt oven på kejsersnittet. Jeg kommer nok til at mærke noget til det noget tid endnu, men det går heldigvis rigtig godt fremad.