Sider

søndag den 21. august 2016

Bryllupsdag

I dag har vi fejret 6 års bryllupsdag. Det har været 6 skønne år, og hvor er der sket meget i vores liv på de år! Vi har fået 3 skønne piger, haft 3 forskellige biler, købt hus, færdiggjort og startet på uddannelse, boet 3 forskellige steder osv. osv. Dagen fejrede vi med en tur i Bauhaus og undersøge gulv, døre, greb og indbygningsspot til huset i Tørring. Så romantisk :) Aftensmaden blev til grillmad, nyopgravede kartofler og selvfølgelig sodavand til at fejre dagen. Pigerne mente også, at vi skulle skåle op til flere gange for sådan en dag :)
I går var vi nede i huset og sætte nye vinduer i. Vi nåede alle vinduer på nær lige et større vinduesparti i stuen, så det var rigtig dejligt! Så venter der lige lidt arbejde igen i næste weekend, og så begynder det at ligne noget efterhånden. 
De to store piger var på besøg hos Moster Alice og fætter Marcus i går, imens vi arbejdede i huset. De havde en helt fantastisk dag og nød i fulde drag at være på tur, køre bus, lave perler, og hvad de ellers fandt på med Alice og Marcus. De var godt brugte, da de blev hentet, men det var kun dejligt at opleve. 

Ingen kommentarer: