Sider

søndag den 14. august 2016

Jesperhus Blomsterpark

Endnu en dejlig weekend er gået. Fredag havde vi besøg af vores præst, Jørn, der skal døbe Asta her om et par uger. Det var fint lige at snakke dåben igennem med ham, og så begynder vi så småt at have styr på det meste til den dag, Og vi glæder os allerede! Det er sådan en stor og festlig dag.
Lørdag tog vi på en 1-dagstur til Jesperhus Blomsterpark. Vi havde nogle fribilletter og rabatkuponer, vi kunne bruge, så det var attraktivt at tage en tur derop. Vejret var lidt blæsende og til tider lidt vådt, men overtøjet var i orden, og Clara og Martha nød det i fulde drag! Vi nåede slet ikke at se eller prøve det hele, inden vi skulle hjemad igen og parken lukkede. Det er helt klart et besøg værd en anden gang igen!

I dag har vi bare slappet af i nattøj og hygget os hele formiddagen. Vi var også lidt brugte oven på turen i går. Til eftermiddagskaffe kom Magnus, Marie og Thomas på besøg. Det var super hyggeligt at have besøg af dem, og pigerne nød også at have besøg af fætter Magnus.
Nu venter en ny uge så igen. Jeg er alenemor indtil i morgen, da Simon er i Tørring og skal tage imod nye vinduer til huset i morgen. Forhåbentlig får vi så sat dem alle i, når vi kommer til weekenden. Det bliver spændende at se, hvordan natten kommer til at gå med Asta, og hvordan morgenen bliver, når vi alle skal blive færdige i morgen tidlig til at komme ud af døren. Heldigvis har jeg allieret mig med vores nabo, så hun afleverer Martha i dagpleje i morgen. Martha er for tiden i gæstedagpleje hos den dagplejemor, hendes søn går ved, så det er så fint og nemt. Det er skønt med gode naboer.

Ingen kommentarer: