Sider

fredag den 15. januar 2010

Shalom

Shalom derhjemme i det kolde nord.
Vi kom til Tiberias i går omkring kl. 18.30 efter en længere bustur. Turen herned gik uden problemer, dog var nogle af paskontrollørerne ikke begejstret for at give os alle visum. Men vi fik alle 14 tre måneders visum.
I aftes gik med indkvartering, hygge og ellers bare afslapning. Mange var rigtig smadrede, så gik de fleste gik tidligt i seng. I dag har vi så fået en masse informationer om alt det praktiske, undervisningen og det hele. Over middag tog vi på en god gåtur rundt i naturområdet omkring Tiberias og endte nede i byen for også lige at se markedet, banker og diverse. I aften begynder Shabbat'en. Det fejrer vi med shabbat's-middag, lovsang og andet.
Vejret her er rigtig dejligt. Omkring 20 grader, måske lidt mere. Der er utrolig lækkert i solen, men indendørs er der rigtig koldt. Der går vi med tykke trøjer, strik-sokker og hjemmesko.
Simon er kommet på et 4-mandsværelse med tilhørende eget bad og terrasse. Jeg er kommet på et 3-mandsværelse med bl. a. Ann. Vi har også egen terrasse, dog er den ikke så meget ved, fordi vi har værelse i allernederste niveau. Der er 5 niveauer i huset, og tagterrassen er mega lækker med eftermiddagssol.
Vi har det godt og glæder os til at det, der skal til at begynde nu. Den første gæstelærer (Jørgen Bloch) kommer allerede i morgen aften, og så begynder vi ellers rigtigt.

Ingen kommentarer: