Sider

fredag den 26. februar 2010

Turen går til Jerusalem

Så drager vi på tur i morgen tidlig (afgang kl. 6.00). Vi starter turen med at tage til Masada og det døde hav, hvorefter vi tager til Jerusalem. Der skal vi være ind til torsdag og opleve forskellige ting fx Davids-byen, Holocaust-museet, Gravkirken, Gravhaven og meget mere. Vi er også så heldige at være inviteret til Mette Ambys fødselsdag, der meget heldigt ligger i næste uge. Så det bliver hyggeligt.
Torsdag drager vi så ud i ørkenen i 40 dage og 40 nætter - eller hvertfald tre dage :) Her skal vi opleve den barske, men også smukke natur, sove under åben himmel og lave mad over bål. Alt hvad man nu gør ude i ørkenen :)
Imens vi er afsted, låner seniorvoluntørerne fra Jerusalem skolen, så dagen i dag har stået på grundig rengøring. Det er dog lidt svært at holde huset rent, når vi er 14 mennesker, der stadig bruger det, så mon ikke, huset skal have en hurtig tur i morgen tidlig.
Hvis vi har mulighed for det, vil vi opdatere bloggen undervejs, ellers må i vente med at få en masse saftige historier, til vi kommer hjem.
Deltag gerne i vores afstemning på bloggen, imens vi er væk :)

Ingen kommentarer: