Sider

lørdag den 17. april 2010

Turen går til Hula og Tel Dan

Så har vi igen været på fredagstur - denne gang til Hula-reservatet og Tel Dan. Hula er et fuglereservat, som man har lavet efter man drænede området oppe nordpå. Oprindelig var det sump, og man har derfor lavet Hula til sump igen for at få de mange fugle og andre dyr til at komme igen. Det var meget flot, vi så dog mest bare cat fish (maller) og skildpadder. Et par vandbøfler blev det nu også til.

Tel Dan er en naturpark, hvor der også er ruiner fra en gammel by. Vi havde nu ikke så meget tid her, så det blev ikke den vilde sightseeing. Bagefter kørte vi lidt væk fra Tel Dan for at riverrafte. Det viste sig dog, at der var langt mere river end rafting over det. Det var meget hyggeligt, men ikke noget specielt overhovedet.
Fredag aften havde vi inviteret Peniels ungdomsgruppe op til os. Vi spiste shabbatsmåltid, hyggede og havde lovsang. Det var meget hyggeligt at møde dem, specielt når vi jo kommer i menigheden, men lidt ærgerligt, at vi ikke har mødt dem før i opholdet. Det kunne vi nok have fået mere ud af...
I dag har vi slappet af. Maria, Morten og vi tog på picnic ude i skoven i eftermiddags. Slappede bare af og nød solen og lækre cookies. På vejen hjem var vi ved at blive angrebet af en kæmpe hund, men heldigvis gik den efter posen med vores tæppe i. Den bed og flåede i det, så vi valgte til sidst bare at lade den få den. Hellere tæppet end vores ben!

I næste uge skal Hans Jørn Østerby undervise os. Eller det håber vi hvertfald, han kommer til, for flytrafikken er jo temmelig hårdt ramt for tiden. Indtil vi ved noget mere sikkert, kan ikke vi ikke gøre andet end at køre efter et alternativt midlertidigt program. Så denne uge bliver helt klart anderledes end nogen anden uge hernede...

Ingen kommentarer: