Sider

onsdag den 31. marts 2010

Påskeferie

Så er påsken gået i gang hernede i Israel. Den jødiske påske, også kaldet pesach, falder samme tid som den kristne påske i år. Pesach startede i mandags og varer i en uge. Næsten alt stod stille mandag og tirsdag, og der er flere madvarer, man ikke kan købe i butikkerne for tiden, fordi jøderne kun må spise usyret brød under pesach. Vi fejrede påsken med et (næsten) traditionelt jødisk påskemåltid med alle læsningerne i mandags. Forskellen var, at vi i vores påskemåltid også har læsningerne om den kristne påske fra NT med i ritualet. Det var spændende og rigtig hyggeligt, da vi var 22 mennesker til at fejre det.
I morgen starter vores påskeferie så, om man så kan sige.Vi rejser alle 14 til Jerusalem, hvor vi kan være med i noget af det, der sker i påsken.
På søndag starter vores Sinai-Jordan tur. Vi bliver 40 mennesker, der skal med på denne tur, så det er både discipelskoleelever, volontører og andet godtfolk hjemme fra Danmark. Sinai-Jordan turen varer indtil lørdag d. 10/4. Vi skal nok opdatere bloggen, så snart vi kommer hjem fra Sinai-Jordan turen.
Rigtig god påske til jer alle derhjemme!

Ingen kommentarer: