Sider

tirsdag den 30. december 2014

Juleferie

Vi nyder vores juleferie!
Vi havde en rigtig hyggelig juleaften hjemme hos bedstemor og bedstefar. Pigerne sugede til sig af indtryk. Specielt Clara var helt vild med det hele. Det var skønt at se, hvordan hendes øjne bare lyste af spænding og glæde over det hele! Martha gik dog ned med feber om natten, og det tog et par dage, før det var helt ude af kroppen igen. Nu prøver vi bare alle at indhente det søvn, vi kom i underskud. Martha er ellers begyndt at gå, og hun stavrer rundt i hele huset. Det er sjovt at se, hvordan hun nu kan meget mere, for hænderne er jo også fri! Og Clara synes, det er lidt hyggeligt at kunne følges rundt med hende.
Ellers nyder vi snevejret og hinandens selskab. Pigerne er vældig glade for snevejret, og der bliver både kælket og bygget snemand.



Vi er i gang med at forberede nytårsaften, hvor vi får besøg af et par venner fra Horsens og Alice, Brian og Marcus. Clara og Simon har været til fyrværkeridemonstration. Clara syntes, det var rigtig flot, selvom det også larmede lidt. Vi er spændt på, hvordan hun tager nytårsaften. Sidste år blev hun nemlig rigtig bange for fyrværkeriet, og der gik flere måneder, før hun igen kunne puttes til ro om aftenen uden at være bange. Men måske er det heller ikke helt så vildt i Bjerringbro, hvem ved?

onsdag den 17. december 2014

Vi julehygger

Det ER jul! Vi julehygger herhjemme alt det, vi kan komme til. Selvom dagene er lidt lange, før vi alle 4 er hjemme igen om eftermiddagen, så hygger vi gerne lidt om morgenen eller om aftenen. Og Clara holder nøje regnskab med, at når alle chokoladerne er spist, så er det jul. Martha derimod kunne spise hele sin chokoladejulekalender d. 1 december, hvis hun fik lov :)
I weekenden var Simon og pigerne til fødselsdag hos Olivia, mens jeg var til julefrokost med pigerne fra Frøstrup. Søndag var vi inviteret ud til Thomas, Marie og Magnus for at fejre Marthas dåbsdag. Det er vildt at tænke på, at det allerede er et år siden, hun blev døbt!
Og nu er vi så i gang med den sidste uge inden jul. Jeg har haft sidste dag i praktikken i dag, så nu kan der lidt ro på op til jul. Det er rigtig dejligt, for dagene er nu meget lange og lidt hektiske, når man er ude fra 7-16.30. Det kan også hurtigt mærkes på pigerne, når der er lidt mere ro på og god tid til det hele. Pigerne får juleferie på fredag, og Simon får på mandag. En dejlig lang juleferie der varer helt indtil d. 5 januar. Det bliver skønt.
I går lavede vi havregrynskugler. Se videoen :)

mandag den 8. december 2014

Kærestetur

I weekenden var Simon og jeg på kærestetur til København. Jeg har aldrig været ovre at se julebelysningen i Tivoli, så det var netop derfor, turen gik til København. Pigerne blev afleveret i Løsning, og så tog vi ellers toget til staden. Vi boede på H.C. Andersens Boulevard, så det var dejligt centralt. Fredag aften var vi en tur i Planetariet, hvor de havde premiere på deres julefilm omkring Jerusalem. Det er lidt som at opleve det igen, når man nu sidder der også kan se det hele i fuld panorama.
 Lørdag hyggede vi os i byen med cafe og god mad, og så mødtes vi med Ann og Markus hen på eftermiddagen for at tage i Tivoli sammen. Hold op, hvor var der mange mennesker! Vi stod jo i kø bare for at gå rundt derinde i parken, så da vi havde set det meste af parken, fandt vi os en kop varm kaffe. Men hvor var det flot og hyggeligt med al den belysning! Bagefter tog vi på fin fransk restaurant og spiste aftensmad og ellers bare hyggede og snakkede. Det var skønt at se dem igen - det sker jo ikke så tit, når de bor så langt væk (eller omvendt). Søndag slappede vi bare af og spiste god frokost, inden turen igen gik mod Jylland. Det var en rigtig dejlig weekend, og skønt at få lov at kæreste lidt igen.
Og pigerne havde i den grad hygget sig i Løsning!

torsdag den 23. oktober 2014

Efterårsferie

Så gik den efterårsferie - alt for hurtigt! Martha har været en del ramt af sygdom, og jeg havde også lige en dag, hvor jeg var nede. Men det er jo også efterår, og der florerer en del sygdom rundt. Simon skulle starte på skole mandag i uge 42, så vi tog os en forlænget weekend inden da. Vi holdt til i Løsning, men var bl. a. til Sørens Grysbæks 40 års jubilæum, inde at besøg Claras gamle dagplejemor, en tur i Tyskland og i Løveparken. Det var også rigtig rart at se nogle venner og kendte ansigter fra Horsens igen. Vi havde et vennepar med i Løveparken, og det var så hyggeligt. Clara og deres dreng, Malthe, fandt hinanden lynhurtigt og hyggede sig helt vildt med hinanden. Og så var de ellers godt brugte, da dagen var slut. Martha hyggede sig vældigt inde i bilen, når vi kørte rundt mellem dyrene. Kan godt blive lidt i tvivl om, hvad hun syntes, der var mest spændende - bilen eller dyrene :)


Uge 42 havde jeg ferie fra praktikken, og pigerne havde også et par dage hjemme i løbet af ugen. Vi fik også holdt 1 års fødselsdag for Martha ude i dagplejen. Det var rigtig hyggeligt, selvom Martha nok ikke rigtig forstår så meget af det. Hun har hvertfald ikke fanget endnu, hvad gaver er :)
Den sidste lørdag i efterårsferien fyldte Martha så 1 år. Det er helt vildt, så hurtigt tiden er gået. Tænk, at hun bare var sådan en lille hjælpeløs baby, og nu er hun en (alt for) selvstændig dame med temperament og egne meninger.


Her efter ferien skal vi alle 4 så ud af døren om morgenen igen. Men Simon skal først møde kl. 8 i Viborg, så det er heldigvis ikke så tidligt længere som før. Pigerne virker også til, at det er dejligt, der er lidt mere ro på om morgenen, og Simon og pigerne hygger sig med at spise morgenmad sammen. Og så er der tit lige lidt tid til at lege i, inden man skal afsted. Simon er glad nok for skolen, men
tempoet og udfordringerne er ikke helt vilde på teknisk skole. Måske kommer det hen ad vejen. Jeg nyder at være tilbage i praktikken igen. Der er kun små to uger til eksamen, så det kommer pludselig tæt på.

søndag den 28. september 2014

Efterår

Det er vist ved at være lang tid siden, der har været aktivitet her på bloggen, men tiden flyver simpelthen bare afsted! Hverdagen er blevet travl, og der er nok at se til, når vi alle 4 har en lang hverdag. Simon nyder de sidste par uger i lærlinge-afdelingen på Grundfos, inden han drager på skole i uge 42. Jeg er efterhånden halvvejs i min praktik på KBA i Viborg, og det er jeg bare rigtig glad for. Men jeg er også godt brugt om eftermiddagen, for man lærer og oplever en masse nye ting. Og pigerne er stadig glade for hhv. børnehave og dagpleje. Vi er alle tidligt oppe om morgenen, og allerede 06.05 er vi ude af døren. Vi får hvertfald noget ud af dagen, må man sige! Vi er alle lidt trætte, når vi kommer til sidst på dagen, men så er det dejligt at kunne hygge med lidt leg eller bare slappe af foran TV'et. Clara er startet til gymnastik her i byen, hvilket hun er rigtig glad for. Og så er det lidt sejt at skulle til gymnastik helt uden mor og far (og til tider lidt skræmmende også).
Denne weekend har stået på Fælles Fredag i missionshuset. Det er et socialt arrangement, hvor vi starter med fællesspisning og så eller hygger på tværs af alder efterfølgende. Lørdag skulle Simon på drengetur til Silkeborg. Vi piger tog med og blev sat af i gågaden, og så tog vi på tøsetur i stedet. Ellers slappede vi af og var en tur på æblerov her i området. Det er lækkert, at der er så mange frugtbuske og frugttræer til fri afbenyttelse her i området!
I dag har vi været til bibelkreds i et sommerhus i Virksund. Det er dejligt at bruge en søndag på bibelkreds, og børnene elsker at lege sammen, mens de voksne har bibelstudie.

fredag den 15. august 2014

Martha på eventyr

Martha er efterhånden ALLE steder her i huset, så man skal simpelthen hele tiden have et øje på hende. Simon opdagede en dag, at der pludselig blev stille omme i stuen, da han vaskede op. Og da han gik om for at finde Martha, var hun på vej op til trappen - Clara og mor var jo ovenpå! Hun er SÅ nysgerrig, og det gør jo, at man hele tiden må undersøge og opdage nye ting. Lidt knubs følger da også med...

søndag den 13. juli 2014

Så er fødselsdagsfesten startet...

Så er Claras fødselsdagsfeste begyndt :) I fredags havde vi besøg af bedstemor, bedstefar og oldemor Inger til fødselsdag. Egentlig skulle de have passet pigerne, mens jeg var til tandlæge i Århus, men der var sket en fejl i deres planlægning, så jeg skulle ikke afsted alligevel. Så vi fejrede fødselsdag. Clara fik sig en pusletaske og et badekar til dukkerne, og det faldt bare i god jord! Hun har haft en dukke og pusletasken med alle steder siden; både når vi skulle ud at køre, gå en tur eller bare være herhjemme. Og hun sørger fint for at have sæbe og en ekstra ble med, hvis nu dukke Lene skal skiftes :)
Lørdag fik vi lavet lidt solbærmarmelade, og ellers tog vi til Grauballe for at spise aftensmad og hygge. Clara elskede at lege med sine fætre og kusiner, og vi nød generelt bare at være sammen med fam. Ringgaard Holm.
I dag har vi så haft en ren slappe af dag. Det var lidt dagen derpå for pigerne (specielt Clara) efter fødseldag og besøg i går, så vi hyggede det meste af formiddagen i nattøj. Her til eftermiddag kørte vi så en tur til Viborg og sluttede af med aftensmad på McDonalds. Clara er medlem af deres klub, så hun havde fået en gratis happymeal i fødselsdagsgave. Det faldt helt klart i god jord :)
Den kommende uge står på fødselsdagsfejring i stor stil og ellers bare hjemlig hygge for os tre piger.
Clara luger ukrudt :)

tirsdag den 8. juli 2014

Sommerferie

Så er sommerferien begyndt!
I tirsdags fejrede Clara fødselsdag i børnehaven. Hun havde set meget frem til det, og vi havde pyntet en fin bolle-kagemand fra morgenen af. Men hun blev helt ved siden af sig selv nede i børnehaven over al den opmærksomhed, der var på hende, så det var vist fint nok for hende, at der bare blev holdt fødselsdag til formiddagskaffen dernede. Men stolt det var hun!
Tirsdag drog vi på familieretræte. Det var skønt at have et par dage til ren afslapning og bare hygge os med hinanden og de andre på retræten. Clara fandt hurtigt sammen med nogle jævnaldrende og legede rigtig godt! Pigerne nød at være på camping, selvom det var ret svært for dem at falde i søvn om aftenen. Martha var hvertfald en lille festabe :) Sommerstævnet gik også rigtig fint. Simon arbejdede det meste af tiden med teknikken, men det gik ganske nemt med at passe pigerne. Clara løb jo bare rundt og legede med de andre børn, og Martha holder nysgerrigt øje med alt og alle omkring hende.
Der er sket rigtig meget med Martha de seneste 14 dages tid. Det går så hurtigt med hende, at hun jo snart ikke er nogen baby længere. Først lærte hun at sætte sig op, hvis hun havde fat ved noget fx en stol. Så et par dage efter satte hun sig op uden støtte. Så et par dage efter igen begyndt hun at rejse sig op af ting. Vi vågnede en morgen ved, at hun stod op i sengen og kiggede over på os. Så blev vi pludselig hurtigt vågen! Og så igen et par dage efter begyndte hun at kravle rigtigt. Men hvis det skal gå hurtigt, møvrer hun sig stadig på maven. Det går bare så hurtigt!
Pigerne slås om at tømme opvaskeren (ren luksus!)

Simon er tilbage igen på arbejde, og vi tre piger går nu herhjemme. Der skal lidt til for at aktivere dem, men med lidt huslige pligter er man godt på vej :) Clara har smidt bleen, og det er hun rigtig stolt af!

søndag den 22. juni 2014

Snart sommerferie

Nu varer det ikke længe, før det er sommerferie. Jeg får sommerferie på tirsdag, Simon får på fredag og pigerne får i uge 27.
Simon var så sød at tage pigerne med ud i lørdags, så jeg kunne få læst op til eksamen. De tog ind og besøgte Maria, August og Asger i Århus. De hyggede sig vældigt, og det var to trætte piger, der blev lagt i seng om aftenen.
I dag har vi bare været i kirke og søndags-slappet-af. Så er der ladet op til den sidste uge inden ferie. Martha skal ud til Gerda i morgen efter 3 dage hjemme i sidste uge, og Clara skal i børnehave. Hun er jo startet i udegruppen, efter de flyttede i den nye børnehave, og fra i morgen begynder de at gå i skoven. Det bliver spændende at se, hvad hun siger til det - men hun elsker jo at være ude, så det skal nok falde i god jord.

onsdag den 18. juni 2014

Sommer, sol og fødselsdage...

Tiden løber så stærkt! Vi nyder sommeren og solen i fulde drag i vores lille hus. Det er nu skønt sådan med terrasse og have, man bare lige kan gå ud i, og Clara kan bare løbe rundt, uden man skal tænke på trafik.
Vi er begge rundet et halvt skarpt hjørne og er blevet fejret godt af familie. Aldringen er begyndt at trænge sig på, kan vi mærke :)
I mandags startede Clara nede i den nye børnehave. Hun havde glædet sig meget, og hun snakkede om den hele eftermiddagen og aftenen, da hun kom hjem. Det er også en rigtig lækker børnehave, de er flyttet i. Hun er startet i udegruppen, men her den første stykke tid er alle i børnehaven for lige at finde sig til rette med de nye grupper, nye pædagoger og nyt hus. En fra vores bibelkreds går også i udegruppen, og Clara har rigtig fundet sammen med hende. Det er nu meget hyggeligt.
Martha er nede med feber igen. Hvad det skyldes er ikke til at vide, men det tager et par sygedage herhjemme. Det er lidt ærgerligt, for hun er så glad for at gå i dagpleje og være sammen med de andre børn. Heldigvis kommer Clara jo hjem om eftermiddagen. De er begyndt at have rigtig meget ud af hinanden og hygger sig rigtig godt sammen.


Jeg er ellers i fuld gang med at arbejde på det sidste eksamensprojekt og forberede den mundtlige eksamen på tirsdag. Det bliver nu godt at få sommerferie :)

søndag den 18. maj 2014

Store bededagsferie

Vi har haft en skøn store bededagsferie! Vi har besøgt begge hold bedsteforældre, slappet af og bare nydt det utroligt dejlige vejr. Det er godt nok lækkert, at sommeren sådan er på vej. Det har været skønt at have et par dage fri, hvor vi har kunnet slappe af oven på en krævende uge. Martha var jo syg af skoldkopper, så det blev ikke til meget søvn om natten, og jeg havde en masse obligatorisk i skolen. Heldigvis havde bedstefar og farfar mulighed for at hjælpe med pasningen af Martha, og så tog Simon og jeg hver en fridag. Vi synes, den uge trak lidt tænder ud - eller gav flere rynker i panden :) Men nu er Martha heldigvis i god bedring, og vi har fået tanket op med energi og søvn i løbet af weekenden. Vi sender Martha afsted i dagpleje igen i morgen, så nu må vi se, hvordan det går.
I den kommende uge starter jeg på eksamensprojekt. Så bliver der også lidt at se til, men vi råder helt selv over vores tid til det. Det er rart, at det er muligt at være lidt fleksibel.

søndag den 11. maj 2014

En afslappende weekend

Vi har haft en afslappende og hyggelig weekend! Lørdag tog vi igen til løveparken i Givskud. Vores årskort udløber om en uges tid, så det er bare med at få det skudt af her til sidst. Clara elsker at være dernede! Om det er dyrene, legepladsen, eller at må sidde foran i bilen, mens vi kører, er lidt svært at vurdere, men det er hvertfald et hit! Denne gang så vi næsten alle dyrene, og hun var specielt optaget af de store gorillaer - nok mest fordi der var en gorillaunge, der sad og diede ved moderen, og en anden gorilla, der kløede sig i numsen. Det syntes hun hvertfald var ret sjovt!
Clara er god ved sin gamle far - her får han en gyngetur :)

Godt brugte kørte vi derfra og gjorde lige et stop hos Alice i Silkeborg på vejen hjem. Her fik vi lækker aftensmad, og så var pigerne ellers helt klar til at komme hjem at sove.
I dag har vi været i kirke alle 4. Det er ikke hver søndag, der er børnekirke heroppe, men i dag var der, og Clara elskede det! Pigerne tog sig også en rigtig lang eftermiddagslur, så vi nød stilheden herhjemme det meste af eftermiddagen.
Og så er Martha nu blevet ramt med skoldkopper. Vi troede ellers lige, at hun var gået fri, fordi det efterhånden er ved at være noget tid siden, Clara havde det. Men nej. Indtil videre har vi kun talt 10 stk, så vi kan håbe, hun er mildt ramt. Nu skal vi så lige få hverdagen til at hænge sammen, når Martha ikke må komme i dagpleje. Jeg har en del obligatorisk undervisning i den kommende uge, og Simon har jo næsten ikke været på arbejde siden 1/4. Men det skal jo nok komme til at gå alt sammen.

tirsdag den 6. maj 2014

Så er vi i gang!

Så er vi i gang alle sammen! Simons orlov sluttede mandag, så han har været afsted i dag. Martha har haft et par sygedage, men det passede heldigvis fint med, at Simon havde den sidste orlovsdag, og jeg har haft studiedag i dag. Hun har været feberfri hele dagen i dag, så hun er vist klar til at komme ud til Gerda igen i morgen. Og Clara nyder at være i børnehaven igen efter den lange skoldkopper-pause :)
Vi har været afsted hele weekenden. Først var vi til Messy Church i Horsens fredag eftermiddag. Det var rigtig dejligt at se dem alle igen dernede. Heldigvis havde de ikke helt glemt os :) Bagefter tog vi hjem til Løsning for at overnatte. Lørdag var Clara ude at hænge sutterne på farfars suttetræ, og bagefter kørte vi ind og købte en Barbie for dem. Hun har kun spurgt om sutterne et par enkelte gange siden, så det går bare rigtig fint. Hun leger meget med sin nye Barbie, selvom hun mener, hun bare kan ønske sig nogle nye sutter :)
Over middag tog Simon og jeg så til bryllup ved Sidsel og Thomas. De blev viet i Øster Snede kirke og efterfølgende fest i Slotsstalden på Tirsbæk gods, så det passede så fint, at farmor og farfar kunne være barnepiger. Vi var afsted hele dagen helt uden pigerne, hvilket var helt vildt skønt! Det var dejligt at være afsted bare som kærester og ikke skulle lytte efter babyalarm eller noget. Det var en rigtig dejlig fest!
Desværre tog pigerne ikke højde for, at vi søndag var ret trætte :)
Ellers er Martha begyndt at bevæge sig rundt i hele huset nu. Hun har fundet fidusen i, hvordan man kommer frem, og så kan man jo lige pludselig nå alt det, der er så spændende. Vi har hvertfald allerede mange gange hørt Clara sige "nej, Martha" :)

mandag den 21. april 2014

Glædelig påske

Vi har haft en rigtig dejlig påske! Vi har været sammen med næsten al vores familie, været en tur i Givskud zoo, nydt det gode vejr og ellers bare nydt at have fri.
Morgenhygge i sengen

Lørdag var vi i Givskud Zoo. Vi har årskort dertil, men der er blevet lidt længere derhen, efter vi er flyttet til Bjerringbro. Vi var også ret spændte på, hvor det lige skulle gå med begge piger og det hele, men det var bare en super god dag og rigtig dejligt at være afsted på familietur. Clara nød alle dyrene, legepladsen og madpakken i stor stil, og Martha opførte sig rigtig pænt med at sove i barnevognen det meste af tiden. Clara var SÅ begejstret over alle dyrene, at hun sad og råbte inde i bilen, da vi kørte rundt mellem dem :)
Vi venter i spænding på at komme ind :)



Det er ret sjovt at få lov at køre bilen


I dag har vi bare haft en slappe af dag efter et par dage på turne rundt til familie. Det er dejligt at være hjemme, have god tid til at lege og hygge og så også få ordnet lidt, så vi er klar til den kommende uge.
Jeg starter i skole i morgen efter endt barsel. Det er ret så underligt, at det halve år allerede er gået, og man kan da godt have lyst til lige at tage et par måneder mere. Omvendt glæder jeg mig også rigtig meget til at komme i gang. Jeg synes jo, det er spændende. Simon har heldigvis et par ugers orlov, så han kører Martha ind i dagpleje. Og så er der lige ro på til at starte op på studiet, inden det for alvor går løs med en hverdag, hvor vi alle 4 skal afsted fra morgenen.

mandag den 7. april 2014

En dejlig weekend

Så er endnu en weekend fløjet afsted. 
Lørdag skulle jeg til polterabend i Århus, så Simon og pigerne blev passet ved Maria og Martin. Det passede så fint, at det meste af polterabenden var i området, hvor Maria og Martin bor, så jeg kom bare forbi, når det var spisetid for Martha. Det var dejligt at være afsted alene (næsten) en hel dag. 
Efter polterabenden tog vi så til Løsning for at overnatte og fejre Lars' fødselsdag i går. Det var en hyggelig dag og dejligt at få set farmor og farfar og de to oldemødre igen. 
Ellers har vi det godt. Clara elsker at gå i børnehave. Det bedste er at smøre madpakken, og hun skal helst også lige smage på den, inden den ryger i madkassen. Så det ligner, at der har været mus i hendes madkasse :) Martha hygger sig hjemme og bevæger sig efterhånden godt omkring på legetæppet. Hun er begyndt at løfte maven op fra gulvet, så hun støtter med knæer og arme. Men armene er bare ikke så stærke endnu, så hun falder hurtigt ned på maven. Simon har fået ordnet køkkenhaven med jordbær, hindbær og sat kartofler. Vi glæder os til forhåbentlig at kunne høste lækre ting fra køkkenhaven :) Hans ferie er også ved at være slut for denne gang, men det bliver nu ikke til så mange arbejdsdage, før han igen holder pause fra arbejdet. I morgen bliver så første dag alene hjemme med Martha. Det bliver underligt og meget stille.

tirsdag den 1. april 2014

Clara i børnehave

Så er Clara startet i børnehave. Det er ikke til at forstå, at hun nu er så stor, at hun går i børnehave. Clara har set meget frem til denne dag. Og hun har været med til at gøre alt klar til børnehaven. Det var specielt spændende at smøre madpakke og gøre drikkedunken klar, så den kunne komme med. Simon og Clara tog så i børnehave i dag, og det havde været rigtig godt. Clara ville bestemt heller ikke med hjem dernede fra i dag, men de tog nu hjem efter madpakketid, så Clara kunne sove lur hjemme. I morgen får hun så lov til at få en længere dag dernede, som hun så gerne vil. Det er dejligt, at hun er vild med børnehaven allerede.
Og dermed er de godt 2 måneder herhjemme med hende også slut. Det bliver helt mærkeligt at gå hjemme uden hende, og hvor bliver der stille! Så er det godt, Simon har ferie en uges tid nu her:)
Jeg hygger mig hjemme med mor. Det er ren win-win, når jeg både kan lege med legetøjet OG gumle på legetøjsstativet imens!

onsdag den 26. marts 2014

Forårskuller

Vi nyder foråret i fulde drag! Clara er ude at lege i sandkasse eller gynge hver dag, og til aftensmaden spørger hun altid lige, om hun kan komme ud at gynge, inden hun skal i seng. Det er også så dejlig let, når de lige er ovre på den anden side af p-pladsen. I går havde vi Martha med ud efter aftensmad. Hun sad i bæreselen, mens Clara fik en gyngetur. Og det var skægt! Se nedenstående video :)
Der er hvertfald en, der har fået forårskuller.


søndag den 9. marts 2014

Nu med sandkasse

Så er foråret kommet, og hvor er det skønt! Vi nyder at kunne være ude i vores lille have eller gå over på legepladsen og nye de lune temperaturer og dejlige solskin. I går var Clara og Simon ude at købe en sandkasse til pigerne, så den fik vi sat op. Der er ikke rigtig noget sand i den sandkasse ovre på legepladsen, og det er rart bare at kunne lukke Clara ud i haven, og så kan hun lege i sandkassen der. Der er hvertfald også blevet leget i den her i weekenden! Simon har fået ordnet lidt have og plantet nogle blomster. Det er nu skønt med sådan lidt have, når man er vant til at bo i en kedelig lejlighed.


I dag har vi også nydt foråret og blandt spist frokost uden for. Det var helt klart et hit!



Jeg lytter med nede fra barnevognen